AFGELAST: Route kinderfietstocht

helaas krijgen we dit jaar geen evenementenvergunning door de corona situatie. Dit betekent ook dat onze kinderfietstocht 2021 niet doorgaat.

Hopelijk volgend jaar weer wel, en dan zal onderstaande weer gelden:

 

Vanwege het feit dat we steeds minder vrijwilligers hebben om mee te helpen voor een veilige route en we gemerkt hebben dat vooral bij de supermarkt mensen niet meer het geduld hebben even te wachten tot de kinderfietstocht voorbij is, hebben we gemeend per 2019 de route om te moeten leggen naar een route die goed te beveiligen is door ons en waarbij ook minder auto's te verwachten zijn. 

 

De route is als volgt:

Start voor het gemeentehuis.
Einde plein linksaf straat in.
Bij ijssalon linksaf de Postelstraat in.
Na ongeveer 200 meter de Molenstraat in.
Eerste straat linksaf (Molsterstraat).
Einde Molsterstraat linksaf de Hoormanstraat in.
Einde Hoormanstraat rechtsaf terug de Postelstraat in.
Einde Postelstraat naar rechts richting Wilhelminaplein.
Voor het Wilhelminaplein bij pand voorheen Thijssen Sport is de finish met voor iedere deelnemer/deelneemster een lekkere verrassing!

 

AFGELAST: Oranje-jeugdmarkt

helaas krijgen we dit jaar geen evenementenvergunning door de corona situatie. Dit betekent ook dat onze Oranje-jeugdmarkt 2021 niet doorgaat.

Hopelijk volgend jaar weer wel, en dan zullen onderstaande regels weer gelden:

 

Op Koningsdag kun je je oude speelgoed op de Oranje-jeugdmarkt verkopen vanaf 8.30 uur.  De kraampjes kunnen worden ingericht vanaf 07.30 en het Oranjecomité bepaalt de indeling. Reserveren voor de kraampjes is niet mogelijk, verdeling gebeurt op basis van wie het eerst komt heeft eerste keuze (in overleg met het Oranjecomité).

 

Het Wilhelminaplein hebben we hiervoor gezellig ingericht met kraampjes maar je kunt ook met je eigen kleed of zeil een leuk verkoopplekje maken. Verkoop je oude puzzels, spelcomputer, poppen of iets dergelijks en maak er een leuke dag van. Er mogen geen dieren, planten of voedsel worden verkocht. In de loop van de ochtend zal ook de burgemeester de kindermarkt  bezoeken.

 

Vertel iedereen dat je op de Oranje-jeugdmarkt zit en dat je leuke spulletjes in de aanbieding hebt. Neem na de markt de spullen die je niet hebt verkocht mee naar huis, wie weet verkoop je het de volgende keer wel!

 

Speel je een instrument? Misschien mag je het meenemen naar het Wilhelminaplein en laat je daar horen wat je kunt. Alleen of misschien samen met je vrienden of vriendinnen. Een extra zakcentje houd je er altijd aan over!

 

Het gaat een hele leuke dag worden. Het Oranjecomité wenst jullie in ieder geval heel veel plezier. 

 

We zien je op het Wilhelminaplein!

AANGEPAST: Oranje-gezinsfietstocht

De route van de Oranefietstocht 2021 blijft beschikbaar via de link hier

Deze tocht is goed voor ongeveer 19 km fietsplezier, met optie voor nog een extra 'lus' te fietsen van 5,5 km.

 

Hopelijk geldt volgend jaar weer het volgende:

Op Koningsdag organiseert het Oranjecomité Someren een Fiets- en fotopuzzeltocht voor jong en oud. Puzzelen mag en is niet verplicht. De fietstocht van +/- 25 kilometer gaat over veilige verharde paden en start om 13.30 uur vanaf Uncle Buck op het Wilhelminaplein.

Halverwege de tocht is er een rust ingepland waar u een versnapering wordt aangeboden. Uiteraard kunt u zelf meerdere stops inplannen.

Graag zien wij u voor 17.00 uur weer terug op het Wilhelminaplein. Daar maakt u kans op het winnen van een taartbon.